PROMPTITUDINE ÎN SITUAȚII DE URGENȚĂ – Baia Mare va avea un serviciu de gospodărire comunală care se va ocupa de monitorizarea situațiilor de urgență și va interveni prompt

2
852

Situația întâmpinată de către băimăreni, dar și de către primarul municipiului Baia Mare, zilele trecute când a plouat abundent și s-au creat mici inundații l-au îndemnat pe Cătălin Cherecheș să vină cu o soluție pentru a preîntâmpina pe viitor astfel de probleme.

Loading...

În cadrul unei conferințe de presă, primarul a anunțat că are de gând să înființeze la nivelul administrației locale un serviciu de gospodărire comunală care va acționa prompt în situații de urgență.

„Direcția Poliției Locale urmează ca pe viitor să se ocupe de monitorizarea problemelor care apar în situații de urgență, cum a fost și cea a inundațiilor semnalate zilele trecute în municipiul Baia Mare. De asemenea, la nivelul administrației locale urmează să fie modificat planul de apărare în situații de urgență, acesta fiind mai apoi adus la cunoștința cetățenilor. Mai mult, va fi regândit și modul în care vor fi contractate serviciile pentru gospodărire comunală, urmând ca societățile Vital și SPAU să fie cele pe care se bazează administrația locală. Astfel, la nivelul autorității locale va exista un serviciu distinct care să permită celor responsabili să intervină într-un timp extrem de scurt”, a declarat Cătălin Cherecheș.

ActualMM

2 COMENTARII

  1. E nevoie de salupe rapide,de vreo 2 elicoptere Sikorschi cu doua elice si de superantrenatii de la Locala si gata cu suvoaiele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.