PROMISIUNI ONORATE – Zamfir Ciceu îşi lasă angajaţii “credincioşi” în funcţii cheie. Şi-a pus secretara șef la Serviciul turism şi promovarea judeţului

3
1533

Permutări în Consiliul Judeţean Maramureş. În prag de alegeri locale şi pentru că Zamfir Ciceu a anunţat deja că se retrage, are grijă să-şi lase angajaţii care i-au fost loiali timp de patru ani pe locuri mai călduţe.

Prima avansare pe care a făcut-o, la jumătatea lunii februarie a acestui an, a fost pe numele Talidei Kozma, cea care a îndeplinit timp de patru ani rolul de secretară. „A fost avansată în funcţia de Şef serviciu la Serviciul turism şi promovarea judeţului”, spun surse din cadrul Consiliului Judeţean Maramureş. Aceleaşi surse spun că pe timpul fostului preşedinte Mircea Man, Talida ,care îndeplinea aceeaşi funcţie, ar fi cerut o avansare dar a fost elegant amânată şi ar fi rămas cu buza umflată dar acum şi-a învăţat lecţia şi a cerut din timp ceva. „Şi Mircea Man i-a promis funcţie dar nu i-a dat nimic. Acum a avut grijă să se aleagă cu ceva”, spun apropiaţii fostei secretare.

Prima misiune în care a fost trimisă Talida Kozma a fost la Târgul de Turism al României, desfăşurat la Bucureşti în luna februarie şi unde aceasta şi-a îndeplinit cu brio datoria. “A umplut reţelele de socializare cu fotografii de la eveniment dar acolo au fost agenţi de turism şi promovare directă făcută de pensiuni, deci Consiliul Judeţean n-a avut nicio treabă”, au mai spus aceleaşi surse.

În această perioadă, fosta secretară se află la un alt târg de turism, tocmai la Berlin, unde este cât se poate de inutilă pentru judeţ. „A plecat la invitaţia Autorităţii naţionale de turism dar nici nu vorbeşte engleza decât foarte prost şi deloc germana. Acolo vin agenţii de turism dar se promovează «business to business», ori ea poate doar să le spună ce frumos e în Maramureş nu să le facă oferte concrete. Nemţii ştiu că este frumos în Maramureş, deci alte comentarii sunt inutile”, au explicat surse din cadrul CJ Maramureş.

Angajaţii din Consiliul Judeţean Maramureş ştiu că se apropie „pogromul” şi chiar dacă şi-au îndeplinit datoria cu celeritate şi profesionalism ar putea să fie schimbaţi cât ai bate din palme. „Aşteptăm să se voteze noua organigramă să vedem cine ce şi unde. Până atunci, toată lumea e speriată, se vorbeşte pe la colţuri şi se fac scenarii”, au concluzionat sursele.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

3 COMENTARII

  1. daca tot sunt secretarele asa de competente si turismul maramuresean duduie cu 150 de persoane de Crăciun pe la pensiuni,de ce nu si le angajează la biroul lui de avocatura ? sau acolo e pe bani personali si nu e ca pe bani publici ?

  2. Si ma rog frumos, de unde aveti dumneavoastra atatea surse? Daca sursele dumneavoastra era sigure, stiati ca dansa nu este pe niciun site de socializare. Avand in vedere rolul vostru, nu ne mai putem astepta la nimic mai penibil de atat.

  3. Dat afara de la Politia Locala pe motiv de incompetenta, Popan a ajuns director la Drumuri, tot sub aripa lui Ciceu, fost coleg cu acesta de pe vremea cand era la primarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.