PROIECT LEGISLATIV – Autostrada Nordului va trece prin Baia Mare și ar putea fi construită în doar 4 ani

1
1732
Foto: Bistriteanul

PROIECT LEGISLATIV   Peste 2 milioane și jumătate de cetățeni în Ardeal au șanse să ajungă mai repede în Ungaria, în Austria sau în Germania, grație unui proiect legislativ care va obliga Guvernul să construiască o autostradă în 4 ani…!

Nemulțumit de faptul că Guvernul nu vrea sau nu reușește nicicum să construiască autostrăzi, deputatul PMP Ionuț Simionca a decis să facă un proiect legislativ referitor la Autostrada Nordului – deja desenată în MasterPlanul pentru transporturi al României.

Deputatul a anunțat ieri că autostrada va porni de la vama Petea, traversând apoi Satu Mare, Baia Mare, Dej, Bistrița, Vatra Dornei și Suceava.

Este un proiect legislativ care, dacă va trece până în ianuarie 2019, va trebui să fie terminat în 4 ani. Am propus ca prevederile acestei legi să intre în vigoare în patru ani… Sunt peste 2 milioane și jumătate de cetățeni în Ardeal pe care noi vrem să-i conectăm cu Occidentul, să poată să ajungă mai repede în Ungaria, în Austria, în Germania… Avem nevoie de autostrăzi în România, avem nevoie de infrastructură și doar așa se poate dezvolta țara noastră. Nu pot să stau cu mâinile în sân și să văd cum Guvernul stă nepăsător și nu face nimic…”, a spus Ionuț Simionca, potrivit Bistrițeanul.ro.

Deputatul este conștient că are de-a face cu un proiect îndrăzneț despre care multă lume va crede că e imposibil sau irealizabil, însă mizează pe sprijinul colegilor săi și are de gând să ceară ajutorul tuturor colegilor din Transilvania, indiferent de partid.

 

Citește continuarea articolului pe Bistrițeanul.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. SI….. IA MAI ZI ODATA:VA TRAVERSA BAIA MARE, SATU MARE,DEJ,……….? PE UNDE ?BULE VARDUL BUCURESTI ,INDEPENDENTEI, GRANICERILOR ,POD AERIAN SAU PE DEDESUPT SA FACA LEGATURA SI CU TUNELUL DE SUB GUTIN?
    DEX:A TRAVERSA:A TRECE DE PE O PARTE PE ALTA. A TAIA DE-A CURMEZISUL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.