PROIECT APROBAT – De la 1 noiembrie, elevii și studenții circulă gratuit cu autobuzul în Baia Mare

3
1457

PROIECT APROBAT   Consiliul Local Baia Mare a adoptat marți, 9 octombrie, proiectul de hotărâre care prevede abonamente gratuite pentru elevii şi studenţii domiciliați în municipiu, la transportul local prin curse regulate, efectuat cu autobuzele, troleibuzele și microbuzele URBIS Baia Mare.

Beneficiarii de gratuitate pe transportul în comun sunt elevii din învățământul preuniversitar și studenții cu vârstă sub 26 de ani, cu domiciliul în Baia Mare și care sunt înscriși la instituțiile de învățământ din oraș.

Abonamentele vor intra în vigoare de la 1 noiembrie și vor avea o valabilitate de şase luni, urmând a fi prelungită. Până acum, elevii și studenții aveau parte de o reducere de 50% la transportul public în comun efectuat cu mijloacele URBIS.

Lunar, de la 1.230 până la 1.435 de elevi și aproximativ 184 de studenți își cumpărau abonamente la jumătate de preț pentru transportul public în comun.

 

Sursă info: BaiaMare2018.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

3 COMENTARII

  1. Era vorba si de pensionari ca circula liberi, doar showman are voie ? Adica , daca am dunga rosie in buletin , circul gratuit doar cu SMURD , de la Socola la Spitalul 9 ???

  2. sti ce miss alupigus showman[daca tot postezi cu nick-ul meu]sa dea Dumnezeu sa circuli asa cum ai scris in postare,dar cat de repede,si dupa aia sa te laude popa rahatule!!!!

  3. alupigus, gogomane, ce este cu ipocrizia, falsitatea asta ?! … De cand un sodomit ca tine crede in D-zeu ?! … P.S. apropo, ce om normal are nick name ,, alupigus ,, sau tu crezi ca este nume de ,, sfant ,, ?! … P.P.S. ti-ai luat pastilele ?! …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.