PROGRAM SOCIAL – Tinerii din mediile defavorizate au șansa să-și obțină permisul de conducere gratuit

1
192

PROGRAM SOCIAL  Fundația Pentru Comunitate acoperă costurile școlii de șoferi pentru tineri din medii defavorizate, cărora existența permisului de conducere este un avantaj sau o condiție la angajare, ori în îndeplinirea sau extinderea atribuțiilor de serviciu. Categoriile B, C, D, tractoare agricole și forestiere, tramvai, troleibuz.

Se pot înscrie tineri din mediile defavorizate, cu vârsta între 18-25 ani, care:

  • Sunt la începutul carierei profesionale, și/sau
  • Doresc să ocupe un loc de muncă, și la angajare este o condiție sau un avantaj existența permisului de conducere,
  • Au un loc de muncă / se află în activitate, și permisul de conducere ar fi un instrument benefic în îndeplinirea și/sau extinderea atribuțiilor de serviciu,
  • Au permis de conducere, dar pentru ocuparea unui loc de muncă sau îndeplinirea atribuțiilor de serviciu este o condiție sau un avantaj existența permisului de conducere categoria C, D, tractoare agricole sau forestiere, troleibuze, tramvaie,
  • Din alte motive doresc să obțină permis de conducere, dar nu au posibilități materiale pentru acoperirea cheltuielilor aferente.

În cadrul celor trei ediții ale programului de până acum, 51 de tineri au obținut permis de conducere, și alți 38 de beneficiari sunt programați pentru susținerea examenului sau se află în diferite faze ale cursurilor școlii de șoferi.

Înscrieri până în 25 ianuarie 2019.

Detalii și formular de înscriere: http://pentrucomunitate.ro

 

Comunicat de presă Fundația Pentru Comunitate

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. no,in sfarsit mi-oi putea lua si eu permisul la carutul meu de butelie,no,bine am zis?invatatorul meu alupgus,m-o invatat numai cu levierul lui ca la tanc,da nu-i nimnic,si carutul are numai o ruda…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.