PROGRAM – Iarna Băimăreană 2015. Ce spectacole și concerte au loc de sărbătorile de iarnă în Baia Mare

0
3814

Iarna Băimăreană debutează în acest an pe data de 5 decembrie, la ora 16.00, în Centrul Vechi, cu un Concert de colinde tradiționale și cântece de iarnă. Vor urca pe scenă Cristian Pomohaci, Grupul Iza, grupuri de copii de la Palatul Copiilor din Baia Mare, Ansamblul Cosăul din Sârbi – Budești, Ansamblul Coconii Călineștiului, Grupul de colindători al Școlii Populare de Arte Liviu Borlan și Grupul Vocal Ascor din Baia Mare. În deschidere: Fanfara Municipală. Tot în 5 decembrie, de la ora 19.00, în Centrul Vechi, alături de Moș Nicolae și copii, aprindem luminile pe Bradul Băimărenilor și inaugurăm iluminatul ornamental de sărbători.

Vineri, 18 decembrie, de la ora 18.00, în Centrul Vechi are loc un concert de colinde susținut de Ștefan Hrușcă. În deschidere: Grupul de copii Am fost ș-om fi din Ieud.

Sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 19.00, la Biserica romano – catolică Sfânta Treime din Baia Mare are loc un concert extraordinar de Crăciun susținut Opera Group Project și soliștii: soprana Diana Țugui, baritonul Florin Estefan și dirijorul Vlad Agachi.

Joi, 31 decembrie, de la ora 24.00 în Centrul Vechi, băimărenii sunt așteptați să treacă împreună în Noul An, să ciocnească un pahar de șampanie și să urmărească spectacolul de artificii.

afis2

Vineri, 1 ianuarie 2016, de la ora 17.00, la Catedrala greco-catolică Sfânta Cruce din Baia Mare, situată în parcul de la RFN, are loc Concertul de Anul Nou susținut de Orchestra Sinfonia și de soliștii sopranele Irina Baianț și Tina Munteanu, tenorul Liviu Indricău, baritonul Iordache Basalic și dirijorul Florin Totan.

Fanfara Municipală va susține concerte de colinde: sâmbătă, 12 decembrie 2015, de la ora 18.00, în Piața Revoluției; duminică, 13 decembrie 2015, de la ora 18.00 în Centrul Vechi; sâmbătă, 19 decembrie 2015, de la ora 18.00, în Centrul Vechi și duminică, 20 decembrie 2015, de la ora 18.00 în Piața Revoluției.

 

sursa: www.baiamare.ro

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.