PROGRAM – Ce piese se joacă la Teatrul Municipal Baia Mare săptămâna viitoare

1
239

PROGRAM Primul eveniment al săptămânii, la Teatrul Municipal, se desfăşoară marți, 28 martie, și este vorba despre expoziția de pictură realizată de Grup 7, un grup creat în anul 2014 din 7 studenți (pe atunci anul III – Licență) ai UTCN – Centrul Universitar Nord Baia Mare, Facultatea de Arte Plastice – Pictură, clasa profesor Ioan Anghel Negrean. Expoziția va începe la ora 18.30 și va avea loc  în foaierul Teatrului.

PROGRAM Tot marți, de la ora 19.00, este programat spectacolul  Zorba’s Dionysos, regia Marcel Țop, un spectacol care redă întâmplări și fapte din viața neasemuită a legendarului Zorbas, figură dionisiacă de grec adevărat ce a adunat în jurul său personaje pitorești, pe care le-a învățat să iubească viața și să înțeleagă moartea.

Miercuri, 29 aprilie, la ora 19.00, este programat Albastru. Galben. Roșu, text și regie Radu Macrinici, un spectacol  care invită spectatorii, la mai bine de un sfert de veac de la Revoluția română, să își aducă aminte de ceea ce s-a-ntâmplat în acele zile şi, mai ales, la ceea ce s-ar fi putut întâmpla cu noi, dacă n-ar fi existat acei „frumoşi nebuni ai străzilor”.

Joi, 30 aprilie, de la ora 19.00, veți putea urmări în spectacolul Prah, regia Cătălin Mardale, un cuplu căruia viața i-a fost dată peste cap după câștigarea unei sume imense la loterie.

Weekend-ul aduce la Sala Mare a teatrului două spectacole cu mare succes la public.

Vineri, 31 martie, de la ora 19.00, va avea loc comedia Puricele în ureche, regia Gelu Badea, în care predomină comicul de situație, iar situațiile cu cât sunt mai încurcate, cu atât devin mai verosimile.

Sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 11.00, va avea loc prima premieră a secției Păpuși din această stagiune. Este vorba despre premiera spectacolului Fata babei și fata moșneagului, regia Claudia Revan, iar cei mici sunt așteptați într-un număr cât mai mare, pentru a se bucura de o nouă poveste spusă de actorii teatrului.

Săptămâna se încheie duminică, 2 aprilie, cu spectacolul Țiganiada, regia Sorin Militaru, cu începere la ora 19.00.

Informații și rezervări bilete la tel. 0736 216 437 (secția dramă și revistă) / 0730 270 926 (secția Păpuși).

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.