PROGNOZA METEO PÂNĂ ÎN SEPTEMBRIE – Cum va fi vremea în următoarele trei luni

0
992

PROGNOZA METEO PÂNĂ ÎN SEPTEMBRIE Administraţia Naţonală de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru următoarele trei luni. Potrivit estimărilor realizate de către Centrul European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia, prognoza arată temperaturi peste media normală.

Precipitaţiile vor fi deficitare în aproape toată ţara pe durata întregii veri.

IULIE. Temperatura medie lunară a aerului va fi mai ridicată decât normă climatologică, îndeosebi în sudul, sud-estul şi vestul ţării, scrie Observator.

Cantităţile totale de precipitaţii vor fi deficitare în toată ţară. Deficitul cel mai pronunţat se va înregistra în sudul, sud-estul şi estul teritoriului.

AUGUST. Temperaturile medii lunare se vor menţine peste normele climatologice în sudul, sud-estul şi vestul ţării şi vor fi apropiate de normal în rest.

Precipitaţiile totale lunare vor fi deficitare în cea mai mare parte a ţării, iar cantităţile cele mai scăzute s-ar putea consemna în regiunile sudice, estice şi vestice.

SEPTEMBRIE. Temperatura medie lunară a aerului va fi mai ridicată decât normă climatologică, în cea mai mare parte a teritoriului.

Cantităţile totale de precipitaţii vor fi în general deficitare, exceptând regiunile nordice şi centrale unde, local, vor fi apropiate de normă climatologică.

Info

citeşte şi CA DUPĂ POTOP – Inundație, copaci rupți și dezastru pe strada pentru care oamenii au ieșit la miting în Baia Sprie

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.