PROGNOZA METEO – Cum va fi vremea în zilele următoare

0
86

PROGNOZA METEO Meteorologii anunţă că, şi în zilele următoare, valorile termice se vor menține mai ridicate decât cele normale la această dată. Maximele vor ajunge până la 14 grade Celsius.

Loading...

 

În vestul, centrul și nordul țării, cerul va fi mai mult acoperit și vor cădea precipitații, în general slabe, predominant sub formă de ploaie, mixte în zonele deluroase și de munte, iar la altitudini mari va ninge.

Pe spații mici, vor fi posibile depuneri de polei. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, dar numai izolat și trecător vor fi ploi slabe sau burniță.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste.

Temperaturile minime se vor situa între -2 și 6 grade. Vor fi condiții de ceață, îndeosebi în sud și în est.

Miercuri, valorile termice se vor situa peste cele climatologic specifice datei, în cea mai mare parte a țării.

Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 9 grade, iar cele minime între -3 și 4 grade, ușor mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali.

În vestul, nordul și centrul țării, cerul va fi mai mult acoperit și vor cădea precipitații, în general slabe, predominant sub formă de ploaie, în cursul zilei, iar în zonele montane, mai ales sub formă de ninsoare.

Predominant ninsori, vor fi în cursul nopții, și în Transilvania, iar în restul teritoriului, înnorările vor fi temporare și va ploua, pe arii restrânse, în a doua parte a intervalului, cu precădere în Oltenia și vestul Munteniei și doar izolat în celelalte regiuni.

Pe spații mici, vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special, pe creste. Cu precădere, în est și în sud-est, în orele dimineții, va fi ceață.

Joi, valorile termice se vor menține mai ridicate decât cele normale la această dată, în special, cele diurne.

Cerul va fi temporar noros și, mai ales în cursul zilei, vor fi precipitații slabe, local în sud și în centru, pe arii restrânse în nord și doar izolat în rest. Acestea vor fi sub formă de ploaie; în zonele deluroase, trecător și lapoviță, iar la munte, mixte.

Pe spații mici, vor fi posibile depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în vest-sud-vestul teritoriului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 11 grade, iar cele minime, în general, între -4 și 4 grade. Vor fi condiții de ceață, mai ales dimineața, în special, în zonele joase de relief.

Vineri, vremea se va încălzi, mai semnificativ însă în vest și sud-vest, urmând astfel ca în toată țara, valorile termice să se situeze cu mult peste cele climatologic specifice acestei date din an.

În vestul și nordul țării, cerul va fi mai mult noros și în special pe parcursul zilei va ploua slab pe arii restrânse, în timp ce, în restul teritoriului cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare, iar ploile se vor semnala doar cu totul izolat, în a doua parte a nopții, cu precădere în nord-est, unde va putea favoriza depuneri de polei.

La munte, vor fi ploi și trecător lapoviță, iar pe crestele cele mai înalte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona înaltă a Carpaților Orientali.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 11 grade, iar cele minime între -3 și 6 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse se va forma ceață.

Prognoza meteo pentru următoarele zile citeşte pe România TV AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.