PROFIT – Un Fiat 500 folosit la vizita Papei din New York, scos la licitație

0
149

O mașină Fiat 500 folosită de Papa Francisc în cursul vizitei sale la New York, în septembrie anul trecut, a fost scoasă la licitație de Arhiepiscopie și a atins deja miercuri suma de 135.000 de dolari, relatează AFP.

Automobilul de culoare neagră este unul dintre cele două Fiat-uri 500L puse la dispoziția Suveranului Pontif pentru prima sa vizită în metropola americană, a precizat pentru AFP purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei de New York, Joseph Zwilling.

El a explicat că banii strânși vor fi împărțiți între școlile catolice ale Arhiepiscopiei, organizații caritabile catolice și două asociații catolice internaționale, Catholic Relief Services și Catholic Near East Welfare Association.

Papa Francisc a folosit Fiatul negru când „nu a mers cu papamobilul, aproape peste tot în timpul sejurului său la New York”, a precizat Zwilling.

Site-ul Charitybuzz, care l-a pus în vânzare pe 17 martie, subliniază că Fiat-ul cu acoperiș transparent, aproape nou, a avut prețul de pornire de 82.000 de dolari, stabilit pe baza unor licitații similare. Prețul său de bază este de 24.695 de dolari. Licitația se încheie joi la orele 15.00 (20.00 GMT).

Un alt Fiat folosit de Papă la Philadelphia a fost adjudecat cu 82.000 de dolari la o licitație desfășurată la sfârșitul lunii ianuarie.

Agerpres

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.