PRIORITĂȚI DE FINAL DE AN – Președinția: mobilier de 35.000 de euro; Ministerul Transporturilor – mobilă de birou de 50.000 de euro

0
131

 

Administrația Prezidențială a cumpărat, înainte și imediat după Crăciun, mobilier în valoare de peste 35.000 de euro. Potrivit unui anunț publicat pe SEAP, Administrația Prezidențială a făcut, în perioada în care președintele era așteptat să desemneze candidatul pentru funcția de prim-ministru, achiziții de mobilier nou. Și Ministerul Transporturilor, unde conducerea se pregătește să plece acasă, a achiziționat… mobilier.

Inițial, Palatul Cotroceni intenționase să cumpere mobilă în valoare de peste 100.000 de euro fără TVA, așa cum reiese din anunțul de participare, conform Jurnalul Național. Administrația Prezidențială a făcut aceste achiziții, în baza unei proceduri simplificate, fără licitație, iar contractele propriu-zise au fost încheiate cu mai multe firme de profil chiar în zilele de foc ale politicii post-alegeri parlamentare. Două contracte, unul în valoare de 70.000 de lei fără TVA, iar al doilea, în valoare de 34.500 de lei fără TVA, au fost parafate chiar în ziua de 22 decembrie. Firmele care au primit aceste contracte sunt Ovo Design Furniture SRL din Mogoșoaia și Mar-Ina Prodprest SRL din Galați.

Și Ministerul Transporturilor, a cărui conducere se pregătește să plece acasă, a cumpărat mobilier. În 12 decembrie, instituția a cumpărat sute de birouri, scaune, mese, cuiere și alte obiecte, pentru care a plătit 220.000 de lei fără TVA.

Articolul integral, AICI.

Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.