PRINTR-O FIRMĂ DE CURIERAT – Droguri aduse cu geamantanul din Spania. Doi bărbaţi au fost reţinuţi de DIICOT

0
219

PRINTR-O FIRMĂ DE CURIERAT Doi bărbaţi au fost acuzaţi că au adus din Spania 1,5 kg de canabnis, drogurile fiind expediate în România într-un geamantan prin intermediul unei firme de curierat.

 

Potrivit unui comunicat al DIICOT, Răzvan Octavian Ionescu şi Alexandru Leonard Andrevici vor fi prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, ei fiind acuzaţi de trafic ilicit de droguri de risc şi trafic ilicit internaţional de droguri de risc.

Procurorii susţin că, în perioada octombrie – noiembrie 2017, Răzvan Octavian Ionescu a procurat din Spania cantitatea de 1.593,1 g canabis, pe care a transportat-o până la punctul de lucru al unui supermarket din localitatea Santa Eularia, Ibiza.

De acolo a expediat-o, la 1 noiembrie, pe cale rutieră în România, ambalată într-un geamantan tip troler, destinatar fiind Alexandru Leonard Andrevici.

Pe 12 noiembrie, geamantanul a fost transportat cu un autovehicul, fiind introdus în România prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac.

Ulterior, pe 16 noiembrie, Răzvan Octavian Ionescu şi Alexandru Leonard Andrevici s-au deplasat la punctul de lucru al unei societăţi de transport din zona Gării de Nord, de unde acesta din urmă a preluat geamantanul.

În perioada în care Andrevici a aşteptat predarea coletului, Răzvan Octavian Ionescu a supravegheat zona pentru a nu fi urmăriţi.

Cei doi bărbaţi au fost prinşi de poliţiştii antidrog, după ce aceştia au ridicat geamantanul cu droguri. Ulterior, poliţiştii au descins la locuinţa lor, de unde au mai ridicat două telefoane mobile şi cartele SIM, 20 de grame de canabis, 2 ml GHB şi 5 comprimate XTC.

Info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.