PRINȘI ÎN FLAGRANT – Trei maramureșeni arestați în Lăpușel după ce au fost prinși furând piese dintr-o mașină

0
2937

PRINȘI ÎN FLAGRANT  Spiritul civic dovedit de un băimărean care a sesizat poliţia în momentul în care  a observat că trei persoane sustrăgeau mai multe piese de la un autoturism, a dus la prinderea în flagrant a bănuiţilor şi recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Aseară, la ora 22,50, un băimărean a sesizat poliţia prin  SUAU 112 despre faptul că trei persoane au sustras mai multe piese de la un autoturism ce staţiona de mai multe zile la periferia localităţii Lăpuşel.

În urma sesizării poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la locul indicat, unde au identificat doi tineri de 20 şi 26 de ani şi un bărbat de 55 de ani, domiciliaţi în localitatea Mogoşeşti. Aceştia transportau piesele sustrase şi elemente de caroserie cu ajutorul unor biciclete.

Puşi în faţa faptului împlinit, aceştia au recunoscut că şi la data de 26 august a.c.au mai sustras piese de pe acelaşi autoturism. Toate piesele sustrase şi elementele de caroserie au fost restituite proprietarului.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

 

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.