PRINS PE AEROPORT – A intrat ilegal în țară cu peste un kilogram de bijuterii

0
354

PRINS PE AEROPORT  Poliţiştii de frontieră din cadrul P.P.F. Aeroport Cluj-Napoca, împreună cu lucrători vamali, au descoperit, în bagajul de cală al unui cetățen român ce venea din Turcia, aproximativ 1,3 kg bijuterii din metal galben și alb, presupus a fi aur, pe care acesta a încercat să le introducă ilegal în țară.

În data de 08.05.2017, în jurul orei 8.30, la P.P.F. Aeroport Cluj-Napoca, s-a prezentat pentru a intra în ţară, din direcţia Istanbul, cetăţeanul român Constantin M., în vârstă de 28 ani. După ce a intrat în posesia bagajelor, la efectuarea controlului vamal, bărbatul s-a înscris pe culoarul verde – „nimic de declarat”.

Acţionând în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrători din cadrul Biroului Vamal Aeroport Cluj-Napoca au efectuat un control amănunțit asupra bagajelor de cală ale tânărului, ocazie cu care au descoperit diverse bijuterii din metal alb şi galben (brățări, inele, medalioane, ceasuri etc.), presupus a fi aur.
Tânărul a încercat să introducă bijuteriile în țară folosindu-le pe post de accesorii pentru hainele pe care le transporta în bagaj. Acesta a declarat că a cumpărat bijuteriile din America – New York, unde a fost în vizită și intenționa să le ofere cadou membrilor de familie.

Bunurile, în greutate totală de 1.298,3 grame, au fost preluate de către autorităţile vamale pentru a fi trimise spre expertizare, iar în funcție de rezultatul expertizei vor fi luate măsurile legale ce se impun.

PRINS PE AEROPORT

Informații furnizate de Poliția de Frontieră Română

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.