PRINS LA FRONTIERĂ – Urmărit general și cu carte de identitate falsificată, depistat la Petea

0
514

PRINS LA FRONTIERĂ În data de 26 decembrie, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, jud. Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de ieșire din România, călătorind ca pasager în autoturismul marca Mazda, înmatriculat în Slovacia, un bărbat care a prezentat pentru control o carte de identitate emisă de autoritățile din Slovacia, pe numele de Peter N. de 32 de ani.

PRINS LA FRONTIERĂ La control polițiștii de frontieră au constatat că acesta nu îndeplinește condițiile de formă și de fond ale unui document autentic.

Loading...

Bărbatul a fost condus la sediul sectorului, unde în urma prezentării pașaportului a fost identificat ca fiind Valerii K. de 39 de ani, cetățean ucrainean.

Drept urmare, i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, complicitate la fals material în întocmiri materiale și fals privind identitatea.

Polițiștii de frontieră au instituit măsura interzicerii intrării în România a cetățeanului ucrainean pe o perioada de 5 ani.

Tot la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în țară, ca pasager într-un microbuz marca Ford, Nicolae M., în vârstă de 25 de ani, din județul Argeș.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că acesta este căutat de autoritățile române. Pe numele lui a fost emis un mandat de executare a pedepsei de un an închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

În cauză, s-a luat măsura predării cetățeanului român unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Informaţii furnizate de ITPF Sighetu Marmaţiei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here