PRINS LA FRONTIERĂ – Traficant de droguri condamnat, prins când vroia să fugă din țară

0
351

PRINS LA FRONTIERĂ  Un tânăr dat în urmărire generală după ce a fost condamnat la închisoare pentru trafic de droguri a fost prins în Vama Nădlac II când încerca să iasă din ţară strecurându-se pe lângă tonetele de control ale autorităţilor, scrie News.

Poliţiștii de frontieră din Vama Nădlac II au prins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un bărbat de 19 ani care era urmărit general, având şi interdicţie de a părăsi ţara.

Poliţiştii l-au observat pe tânăr când a încercat să se strecoare pe lângă tonetele de control, încercând astfel să se sustragă de la verificarea documentelor.

„Bărbatul a fost reţinut şi condus la sediul instituţiei pentru cercetări, ocazie cu care s-a stabilit că (…) era căutat de autorităţile române, acesta având de executat o pedepsă de doi ani închisoare cu suspendarea executării sub supraveghere pentru trafic de droguri de risc şi măsura de siguranţă a interzicerii părăsirii ţării fără încuviinţarea instanţei de judecată pe o perioadă de patru ani”, se arată într-un comunicat remis, duminică, de Poliţia de Frontieră Arad.

Pentru că era urmărit general, tânărul a fost predat unei echipe a Poliţiei Judeţene, el urmând să fie cercetat penal pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Sursă

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.