PRIMIM DE LA CITITORI – Nesimțire a unui șofer într-o intersecție din Baia Mare

0
1000

Nesimțire fără margini din partea unui șofer băimărean care, imaginându-și probabil că străzile publice pe care circulă sunt destinate strict persoanei sale, s-a gândit să-ți parcheze mașina tocmai în mijlocul unei intersecții, nelăsând spațiu altor șoferi să își continuie drumul și forțându-i pe aceștia să folosească un drum ocolitor sau să treacă peste bordură.

Mai mult, pe lângă parcarea total neinspirată, acesta s-a oprit să stea la taclale cu o doamnă, probabil, cunoscută omului. Putem deduce că unii participanți la trafic au ocolit intersecția din alte considerente, și anume, să nu cumva să întrerupă discuția celor doi, aceasta fiind atât de importantă încât a trebuit blocată strada pe care s-au întâlnit.

Imaginea realizată de cititorul ActualMM a venit însoțită de textul următor „Bună. Vă trimit o poză în care un cond. auto fără un   pic de bun simț stă și povestește cu o doamnă (gagică ?!?!?) în mijlocul intersecției ( Ion Șugariu + Coșbuc) și-i obligă pe ceilalți participanți la trafic să-i ocolească și să se urce pe trotuar peste bordură”.

Dacă ați surprins fotografii sau imagini video care pot deveni știre ni le puteți trimite pe adresa: contact@actualmm.ro. Noi le vom publica pentru a le vedea toți maramureșenii și nu numai.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.