Primăria Băii Mari, nemulţumită de modul cum firma de deszăpezire şi-a făcut treaba (VIDEO)

6
219

Baia Mare se află de ore bune sub zodia ninsorilor. Acest lucru pare să îi fi luat prin surprindere pe cei de la Rosal, firmă care ar trebui, conform contractului încheiat în 2006 şi valabil până la finele lui 2014, să se ocupe de deszăpezirea oraşului.

Numai că acest contract a fost caracterizat de către actuala conducere a Primăriei Baia Mare ca fiind un „blestem” de care Municipiul Baia Mare va trebui să scape cât de curând posibil.

Primarul Băii Mari, Cătălin Cherecheş a fost foc şi pară astăzi din cauza faptului că cei de la Rosal nu au pus în practică ceea ce au promis atunci când s-a făcut  recepţia utilajelor care urmau să acţioneze pe timpul iernii în oraş.

Mai exact, primarul nu îşi poate pune în aplicare promisiunea făcută la acea vreme băimărenilor şi anume aceea că în Baia Mare anul acesta se va face o deszăpezire ca la carte.

Astfel că în afară de cuvinte grele la adresa celor de la Rosal, mare lucru nu se poate face. Dec ât atâta că anul acesta „Baia Mare va avea cea mai ieftină deszăpezire care a existat vreodată” – ca să îl parafrazăm pe primarul Cătălin Cherecheş.

VEZI CUM S-A CIRCULAT IN BAIA MARE

Te-ar mai putea interesa

Loading...

6 COMENTARII

 1. Prosti au fost cei care au facut un contract pe o perioada asa lunga!!! Dezastru a fost azi in oras,sa le fie rusine celor de la Rosal,nu au facut nimic,dar nimic pt a curata orasul de zapada!! Mereu,mereu,mereu aceeasi poveste…ne-a luat prin surprindere!!!! In DECEMBRIEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nenorocitii draq!!!!

 2. suntem satui de spectacole si parcuri de kkt, primare esti un actor, poate iti pui fotograful sa umble dupa tine sa iti faci publicitate prin zapada cum arunci vina pe anghel si alte persoanaje, esti slab si la propriu si la figurat

 3. la ce a folosit tot circul cu receptia utilajelor, daca sunt varza, asteptam acum sa vedem cuantumul penalitatilor pt firma de deszapezire

 4. Va imaginati cum va arata orasul la inceputul lunii ianuarie 2014, cand Ada a povestit ca va merge cu Catalin Chereches intr-o vacanta pe o insula indepartatata.
  Va monitoriza deszapezirea primarul din Qatar????
  Va fi potopul zapezii in Baia Mare!
  Pe city managerul Barbul nu ne bazam, doar catalin reuseste sa-i puna pe jar pe cei de la Rosal.

 5. Anghel Cristian nu are nicio vina!
  Din contra pe vremea cand era dansul primar, sumele alocate de primarie firmei Rosal erau de cinci ori mai mici.
  In 2011 s-au majorat tarifele pt deszapezire, cand primar era Catalin Chereches.
  Daca aceasta firma Rosal nu corespundea, deoarece nu av numar suficient de utilaje pt deszapezire, atunci de ce s-a aprobat marirea tarifului pt firma de deszapezire

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.