PRIMA ZI, DUPĂ UN AN – Cherecheș vrea să readucă Baia Mare în lumină, curățenie, ordine și prosperitate

5
6974

Primarul Cătălin Cherecheș își poate exercita funcția (câștigată în iunie 2016). Asta după ce Curtea de Apel Cluj i-a admis contestația și a modificat controlul judiciar în sensul anulării interdicției de a-și exercita funcția.

 
A trecut un an, plus câteva zile, de când Cherecheș a fost scos din joc și eliminat din fruntea administrației băimărene. A obținut un nou mandat de primar…în lipsă. Dar nu i s-a permis timp de un an exercitarea funcției în care, culmea, băimărenii l-au ales. A fost și este apreciat, admirat, iubit, dar în același timp și mazilit, hulit. Astea i se trag mai ales din mediile unde grupurile de interese încearcă să își ducă la îndeplinire planul: Cherecheș, out. Între timp, când nimeni nu mai spera sau aștepta (dintre cei care îi…”poartă grija”, căci susținătorii au știut că vine momentul dreptății), Curtea de Apel Cluj i-a permis exercitarea funcției.
 

Prima conferință de presă ca primar hotărât să readucă Baia Mare la nivelul de acum un an

 
Nimeni nu și-a putut imagina că Baia Mare se poate întoarce într-un an la griul și mizeria din epoca angheliană. Din păcate, fără Cherecheș (da, se pare că alții nici nu pot, nici nu vor), Baia Mare a regresat, deși pornise în urmă cu câțiva ani pe calea progresului. Cherecheș va trebui să repare acum tot ce au stricat interimarii și șefii de servicii din Primărie, unii harnici… alții mai puțin. Primarul a susținut astăzi o conferință de presă, în Piața Cetății (vom reveni cu un articol mai amplu pe această temă). Pe rețeaua de socializare Facebook, pe contul său personal, Cherecheș a transmis un mesaj scurt, dar hotărât băimărenilor:
„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a adus astăzi, din nou împreună.

Vă sunt recunoscător tuturor celor care ați avut încredere neclintită în mine. Sunt un om demn, sunt un om de onoare, sunt un om corect.

De azi, cu dragoste pentru Baia Mare, eu împreună cu toți băimărenii vom readuce orașul în lumină, curățenie, ordine și prosperitate. Vin înapoi la muncă cu dorința de a face bine, fără să am în suflet nici o urmă de ranchiună și cu încredere în oamenii care vor binele orașului.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”

Screen Shot 2017-05-10 at 23.11.48

Sursă foto.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

5 COMENTARII

  1. Sper sa inceapa cu construirea acelui parc industrial mult promis si sa nu-i asculte pe acei putini industriasi care il intoxica ca in zona nu este forta de munca.Ii si dau un exemplu,un partener a unei firme din zona,Sonaca ( refuzata de autoritatile judetene),s-a dus la Turda (in parcul industrial) unde ofera salarii de 3-4 ori mai mari decat ofera partenerul lor de aici.Este destula forta de munca dar nu toti sunt asa de disperati incat sa accepte sa munceasca pentru 250 de euro mai ales cand in 2 luni in agricultura din Germania faci 2500-3000 de euro.Iar daca ii mai punem la socoteala pe maramuresenii care se chinuiesc in Italia si Spania.linistit se pot aduce minim 5 firme de nivelul celor de la Dumbravita (in Satu Mare Draxelmaier e la peste 8000 de locuri noi de munca create )

    • nu-i dupa el,o fi ca si ponta cu comarnic-brasov,chiar daca printr-un astfel de obiectiv si realizare ar castiga respect si admiratie inclusiv din partea dusmanilor lui.

  2. dezvaluirile din ziarul actualmm se refera la grupurile de interese care macina orasul Baia Mare si sunt mascate sub paravanul partidelor, acesteqa urmaresc doar propriile interese, ob;inerea controlului si jocuri marsave in acapararea sferelor de influenta si a banilor. se vede ca au imprumutat practica mafiota de intimidare si eliminarea celor care se opun. mai exista persoane care inteleg unde s-a ajuns, in timp ce norodul dezorientat asteapta un izbavitor care sa-i scoata din saracie si promiscuitatea morala actuala, aratand orizontul… la orizont bate spre cenusiu

  3. Pe langa parcul industrial era vorba si de realizarea unui aquaparc, a unui parc turistic in Firiza,reabilitarea Pietii Izvoarele,proiecte si atragerea de fonduri UE,poate ar merge si o Gradina Botanica ca in Jibou (datorita climei speciale din oras) si o gradina Zoo la standarde UE ( gradina Zoo din Targu Mures atrage foarte mult turisti straini).Sa speram ca C.C nu ne va dezamagi,respectiv va realiza lucruri marete pentru oras,nu nimicuri si brambureala asemenea fostului primar interimar.Un fel de ludyclona.

  4. Cineva nu il da in judecata pe procurorul care l-a blocat pe Chereches sa-si exercite functia de primar timp de un an? De ce nu este dat in judecata de cineva (de ex. de domnul Ciascai) ca s-a furat votul baimarenilor? Asta nu este abuz in serviciu? Ar fi interesant un proces pe aceasta tema.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.