PRIMA REMANIERE – Premierul Cioloș schimbă cel puțin cinci miniștri cu alți necunoscuți

2
588

Premierul Dacian Cioloş urmează să facă o remaniere serioasă, înlocuind nu mai puţin de cinci miniştri din actualul cabinet, potrivit unor surse politice.
Astfel, primul pe lista remaniaţilor este ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu. Gestionarea defectuoasă a cazului copiilor cu sindrom hemolitic-uremic este principala problemă care i se reproşează. De altfel, ministru şi-a asumat în plenul Senatului problemele de comunicare în cazul copiilor cu sindrom hemolitic-uremic.
Cel de-al doilea ministru care urmează să părăsească guvernul Cioloş este cel de la Justiţie, care a gafat în privinţa ordonanţei de urgenţă privind interceptările.
De asemenea, ministerul mediului şi cel al fondurilor europene vor rămâne fără actualii şefi. Potrivit analiştilor politici şi oamenilor de comunicare din zona politică aceştia au fost mai mult absenţi în cele patru luni de guvernare.
„Sunt miniştri care, pur şi simplu, nu există în spaţiul public. De câte ori aţi auzit vorbindu-se despre doamna ministru Cristiana Paşca-Palmer? În cazul în care nu ştiaţi, este ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor”, spunea fostul purtător de cuvânt al preşedintelui Băsescu, Bogdan Oprea.
Anca Paliu Dragu, ministrul Finanţelor, completează lista celor posibil schimbați.

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

    • Pasca Palmer are peste $1.0milion de dolari in conturi personale, nenumarate case si terenuri in proprietate, si este casatorita cu un senior sef al Armatei SUA reprezentant la NATO, impreuna fac aproape $300,000.00 numai in salarii pe AN si declara ca resedinta ei este la Bruxelles. Cautati Declaratia Ei de Avere, este document PUBLIC, si confirmati. O corupta in pozitie obtinuta cu pile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.