Premierul Victor Ponta se întâlneşte luni cu prinţul Charles al Marii Britanii

1
91

Primul-ministru Victor Ponta are programată pentru luni 11 iunie o întâlnire cu prinţul Charles de Wales, a informat Biroul de presă al Guvernului României. Întrevederea este prevăzută pentru ora 12,30 la Palatul Victoria, a precizat sursa citată.
Prinţul Charles al Marii Britanii a sosit miercuri după-amiază într-o vizită privată în România pentru a petrece câteva zile de vacanţă.

De câţiva ani, moştenitorul coroanei britanice vine în fiecare primăvară în România. Ultima sa vizită a avut loc în luna mai a anului trecut, când a petrecut mai multe zile la Valea Zălanului, judeţul Covasna (centru), un cătun cu doar 150 de locuitori din zona Baraolt, unde a cumpărat trei clădiri vechi de peste o sută de ani, pe care le-a renovat şi le-a transformat în reşedinţă temporară.

Preocupat de conservarea monumentelor istorice, prinţul Charles s-a implicat în ultimii ani într-un program de reabilitare a mai multor sate săseşti întemeiate în Transilvania în secolul al XII-lea, dintre care o parte figurează în patrimoniul UNESCO.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Anglia ,America are toata responsabilitatea si morala si financiara de a elimina toate suferintele si crimele aduse unui popor,popor DACIC !
    The DACI people the first EUROPES nation 7000 years agoooo !
    DACII din care toate natiunele de astazi si europene si americane se trag !
    RoOma nie STAT fantom,inlegitim si criminal !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.