PREMIERĂ ACTUALMM.RO: Criminaliștii au săpăt în curtea gospodăriei unui săpânțean pentru a elucida o crimă comisă acum 12 ani (VIDEO)

0
552

Localnicii din Săpânța și-au făcut cruce astăzi dimineață când au văzut că în curtea unui consătean mai mulți criminaliști au început să sape în căutarea unor probe care să elucideze misterul unui deces produs în urmă cu 12 ani.

Sursele ActualMM.ro au precizat faptul că această anchetă a fost coordonată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș. Din câte se pare, anchetatorii căută probe care să dezlege misterul morții unei femei din localitate. Există suspiciuni că ar fi fost ucisă, însă nimeni nu a fost acuzat în tot acest timp. Asta în condițiile în care se pare că ar fi existat un suspect. Astăzi criminaliștii au săpat în curtea gospodăriei, dar și în casă. Conform surselor ActualMM.ro anchetatorii ar fi găsit obiecte de îmbrăcăminte îngropate. Deocamdată ancheta este în plină desfășurare iar detalii vom afla la finalizarea acestora.

ACTUALIZARE
La momentul în care femeia, cu domiciliul în acte în cartierul Iapa din Sighetu Marmaţiei, a dispărut fără urmă, s-a demarat o anchetă. Însă, potrivit unor surse, aceasta a fost realizată deficitar. Familia a făcut mai multe sesizări cu privire la concubinul femei, împreună cu care femeia stătea în Săpânţa. S-a luat act târziu, fiind trimis inclusiv un câine de urmă. Ani de zile nu s-a ştiut nimic despre caz, până de curând, atunci când oamenii legii au primit noi informaţii cu privire la dispariţia dubioasă. În dimineaţa zilei de marţi, anchetatorii s-au deplasat la domiciliul concubinului pentru a efectua săpături în gospodărie şi în casă. În urma săpăturilor s-au găsit fragmente osoase în beciul gospodăriei. Mai exact, un fragment costal posibil C12. Acest fragment costal a fost trimis la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” din Bucureşti pentru analize multiple, inclusiv ADN. Conform surselor, există suspiciunea că femeia ar fi fost tranşată, iar apoi bucăţile îngropate în mai multe locuri. Potrivit localnicilor din Săpânţa, suspectul, în speţă concubinul femeii, ar fi internat în prezent la psihiatrie.
Ancheta este coordonată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş. „E un dosar în lucru. Cercetările se desfăşoară sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. S-a efectuat o percheziţie la o adresă din Săpânţa. Autorizaţia a fost emisă de un judecător din cadrul Tribunalului Maramureş”, a confirmat procuror Adela Dorina Mociran, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.