ACTUALIZARE 2/ DESCOPERIRE MACABRĂ – Cadavrul unui bărbat în stare de putrefacție, găsit într-o casă

1
4662

DESCOPERIRE MACABRĂ Descoperire macabră ier-dimineață în orașul Baia Sprie. Polițiști au fost alertați după ce o persoană a găsit corpul neînsuflețit al unei persoane într-un apartament.

Potrivit surselor ActualMM, cadavrul ar fi în continuare în casa respectivă. Cei de la IML nu l-au luat încă de la fața locului, astfel că trupul a intrat într-o stare de putrefacție.

Momentan nu se cunosc detalii cu privire la moartea bărbatului sau motivul pentru care trupul acestuia nu a fost încă luat de către autorități.

 

ACTUALIZARE

Informații incredibile ne-au fost transmise de către cititorii noștri. Se pare că trupul în stare de putrefacție a bărbatului descoperit într-un apartament din Baia Sprie, încă de ieri, nu a fost ridicat de către cei de la Medicina Legală pentru că… nu lucrează în weekend-uri.

Ba mai mult, potrivit cititorilor noștri, Serviciul de Medicină Legală Maramureș nu lucrează nici în timpul săptămânii, între orele 16:00 și 8:00 dimineața.

 

ACTUALIZARE 2:

Polițiștii confirma informațiile ActualMM cu privire la data în care a fost găsit cadavrul bărbatului, dar și faptul că acesta nu a fost ridicat până azi.

„Polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați că un bărbat a decedat în locuința sa, din oraș. A fost identificat un bărbat de 53 de ani, iar la examinarea exterioară a cadavrului nu s-au constatat urme de violență.  Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții”, arată IPJ Maramureș.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.