PREGĂTIRI DE ALEGERI – Interviu cu Valeriu Steriu, președintele executiv al PMP (VIDEO)

5
466

PREGĂTIRI DE ALEGERI Președintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, a venit în Baia Mare. Scopul vizitei, o ședință de lucru în cadrul căreia se analizează post fuziune cum s-au unit PMP și UNPR. 

 

Steriu apreciază că proiectul se dovedește unul reușit, inclusiv la nivelul județului Maramureș. Obiectivul stabilit pentru alegerile parlamentare care vor avea loc în decembrie este de cel puțin un deputat și un senator. Dincolo de pregătirile pentru alegeri și modul în care se va face selecția viitorilor candidați, Valeriu Steriu a răspuns întrebărilor venite de la ActualMM.

Valeriu Steriu vorbește în interviu și despre candidații PMP la alegerile parlamentare

Despre încrederea și stabilitatea pe care o poate transmite electoratului o formațiune politică a cărui președinti de filială se schimbă odată la două săptămâni, daca interimatul este soluția cea mai bună, în ce măsură se încearcă pierderea de membrii post fuziune… și nu în ultimul rând, cine sunt cei care vor ocupa pozițiile fruntașe în listele de candidați la Senat, respectiv Camera Deputaților în interviul de mai jos.

C.A.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

5 COMENTARII

  1. Daca ii pun pe liste pe cei doi viitori looseri,electoratul ii va taxa.Nu de alta dar in afara de ciolan nu prea ii interesează de altceva.Si de genul asta de politicieni e satul judetul.

  2. Imi pun mare incredere in acest partid PMP. Domnii Steriu, Basescu, etc. au mare valoare. Fiecare cu caracteristicile sale specifice

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.