PREA REPEDE – O jurnalistă de 36 de ani, care a lucrat la AXA TV Baia Mare, a fost găsită decedată

1
6350

Fostă jurnalistă a fostului post de televiziune AXA TV Baia Mare, Andreea Pocol, a decedat în locuința părintească din Șimișna, județul Sălaj, la numai 36 de ani. Deocamdată nu se cunoaște cauza decesului, acest lucru urmând a fi stabilit de către medicii legiști.

Loading...

Anunțul privind moartea jurnalistei Andreea Pocol (36 ani) a fost făcut pe o pagină de socializare de Laurențiu Ciocăzeanu, acționar la site-ul Reporter Virtual. De altfel, Andreea scria la acest site pe domeniul politic.

De-a lungul timpului, pe lângă AXA TV Baia Mare și Radio Transilvania Baia Mare, Andreea Pocol a muncit și la Șomes TV Dej, a avut colaborări cu Realitatea TV. În anul 2008, într-un demers jurnalistic, Andreea Pocol a demonstrat că se poate vota în două secții diferite.

„Îi datorez COLEGEI Andreea Pocol această postare. Tocmai ce am aflat că ne-a părăsit subit noaptea trecută. În urmă cu aproape doi, am descoperit în Andreea dorința nebună de a face presă. I-am întins mâna de a se alătura echipei Reporter Virtual, deși n-am reușit să-i ofer un job așa cum îmi și își dorea. Dar am simțit amândoi că nu-și dorește nimic mai mult pe lumea asta decât să devină jurnalistă. Și am încurajat-o, indiferent de obstacolele pe care le-am întâmpinat împreună, de bani sau de altă natură. A preferat să aștepte vremuri mai bune și să creadă într-o zi în care munca îi va fi recunoscută. N-a mai apucat, căci Dumnezeu avea alt plan de care noi doi nu știam nimic. (…) Să ne scrii mereu, de-acolo de sus, dragă Andreea Pocol! Nu vom putea vedea cuvintele tale, dar sigur le vom simți cumva…” a scris Ciocăzeanu.

Slujba de înmormântare a jurnalistei Andreea Pocol va avea loc miercuri, 27 ianuarie, în localitatea natală Șimișna, județul Sălaj.

1 COMENTARIU

  1. Cu regrete sincere pentru zborul frant prematur: Dumnezeu sa-i odihneasca spiritul nelinistit, innobilat de idei generoase. Cum aprecia si Laurentiu, se pare ca Domnul avea alte planuri cu ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here