PREA ÎNGUSTĂ – Un autotren s-a răsturnat pe șoseaua de ocolire spre Petea

1
708

Un accident spectaculos a avut loc luni în Satu Mare, pe șoseaua de ocolire ce leagă strada Bariţiu de drumul spre Petea. Șoferul unui TIR, încărcat cu 24 de tone de PAL, s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului.

Șoferul a afirmat că încercat să evite o mașină ce venea din față, dar din cauza lățimii foarte mici a drumului a pierdut controlul volanului și s-a răstrunat. Pentru scoaterea mastodontului din șanț a fost nevoie de intervenția echipelor A-Car Satu Mare. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime.

Acesta nu este primul accident de acest gen de pe șoseaua de ocolire a municipiului Satu Mare. Șoferii acuză lățimea prea mică a drumului și numeroasele curbe existente. Numeroasele proteste făcute de șoferi nu au avut niciun efect până acum.

Șoseaua de ocolire a costat un milion de euro și a fost inaugurată în 2013. Drumul are o lungime de 3 km, cu o lăţime a părţii carosabile de doar 6 metri. Asta în condițiile în care a fost proiectată pentru traficul greu și foarte greu. (voceatransilvaniei.ro)

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.