PREA CRITICAȚI – Liviu Marian Pop, pe lista miniștrilor care urmează să fie schimbați?

0
582

PREA CRITICAȚI  Premierul a anunțat că va avea o discuție cu liderii PSD, marți, pe tema performanței Guvernului și a problemelor unor miniștri. Mihai Tudose a ținut să precizeze un lucru important: el va decide cine va fi remaniat și tot el va veni în coaliție cu noile propuneri de miniștri, ceea ce arată că între el și partid există în acest moment o situație extrem de tensionată.

Premierul a atras atenția că în cazul celor trei miniștri cu probleme la nivel de percepție publică, unele dintre situaţii ajung şi la nivel de Comisie European: vicepremierul Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale și Rovana Plumb, ministrul fondurilor europene, care apar în dosarul Belina, pentru care DNA cere începerea urmăririi penale pentru ministrul fondurilor europene.

Alături de cele două, apropiate ale lui Liviu Dragnea, se află ministrul pentru Relația cu Parlamentul, Viorel Ilie, susținut de ALDE, și care este acuzat de ”aranjarea” unui concurs la minister. Alți doi miniștri care au fost criticați des în ultima vreme sunt ministrul Educației, Liviu Pop și ministrul Sănătății, Florian Bodog. Aceștia sunt văzuți ca fiind cu probleme grave de imagine. Ministrul Educației, Liviu Pop, care s-a aflat în atenția publică prin greșeli grave de folosire a limbii române, și Florian Bodog, ministrul Sănătății, criticat des de premier, pentru modul în care a gestionat situația vaccinurilor.

De altfel, Liviu Dragnea spunea, după ce partidul a decis să le susțină pe Rovana Plumb și Sevil Shhaideh, în dosarul în care DNA le acuză că au dat hotărârea de Guvern prin care Lacul Belina a fost transferat la CJ Teleorman, și apoi a ajuns la firma Tel Drum, că cele două conduc ministere importante și nu se impune schimbarea lor din funcție.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.