POSTURI LIBERE – Inspectoratul de Poliție Maramureș scoate la concurs 34 de posturi

0
2052
foto: vrancea24.ro

POSTURI LIBERE  Inspectoratul de Poliție Județean al Maramureș anunță că, în perioada 3-7 octombrie, toți cei care doresc să devină polițiști se pot înscrie pentru posturile scoase la concurs.

POSTURI LIBERE  În concursul organizat de aceștia se află 32 de posturi pentru încadrare directă din sursă externă și două pentru reîncadrare de personal ( un post de ofițer și unul de agent).

Dintre posturile cu încadrare directă, 11 sunt de agenți de ordine publică în mediul urban. Celelalte 21 de posturi sunt de agenți de ordine publică în mediul rural.

ANOMALII COTIDIENE – Poliția Locală aplică amenzi pentru mașinile parcate într-o stație de taxi inexistentă

În ceea ce priveşte reîncadrarea ofiţerilor şi agenţilor de poliţie, sursa de recrutare pentru concurs este formată din persoanele care au avut calitatea de agent sau ofițer de poliţie şi pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin. 2 ind. 1 din Legea 360/2002 din Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc condiţiile legale.

CRIZĂ DE ANGAJAȚI – Poliția de Frontieră caută întăriri

Înscrierile se fac în perioada de 3-7 octombrie iar concursul va fi susținut în data de 19 noiembrie 2016. Înscrierile se fac zilnic între orele 8:30 și 15:00. Mai multe detalii despre concurs cât și condițiile ce trebuie îndeplinite pentru a candida, le găsiți pe site-ul oficial al Poliției Române.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.