POSIBILĂ CRIMĂ – Cadavru în stare avansată de putrefacţie, descoperită la Beltiug

0
1006
foto http://www.gazetanord-vest.ro

POSIBILĂ CRIMĂ Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare investighează o posibilă crimă ce s-ar fi produs în județ. Totul a început în urma unei descoperiri macabre.

Un sătean din Beltiug, judeţul Satu Mare, a descoperit miercuri, 30 august, pe un câmp din apropierea localității, un cadavru aflat într-o stare destul de avansată de putrefacție.

La fața locului s-au prezentat organele de anchetă care au și stabilit identitatea persoanei decedate, scrie Gazeta de Nord-Vest.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Beltiug, care plecase de acasă în data de 3 august, dar fusese dat dispărut de familie abia în data de 16 august.

Surse judiciare au declarat că se ia în calcul o posibilă crimă, deoarece, în urma investigațiilor făcute, s-a descoperit o rană la nivelul capului care a fost produs, cel mai probabil, de un corp dur.

Mai mult decât atât, moartea bărbatului a survenit în perioada 3-5 august și rămâne suspect faptul că familia a anunțat dispariția sa abia în data de 16 august.

Cazul a fost preluat de procurorii sătmăreni care efectuează cercetări în acest sens.

Info şi foto

Citeşte şi ZIUA MINERULUI – Peste 100 de foști mineri au luat parte la evenimentul care a avut loc la Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” din Baia Mare

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.