Porți Deschise în rețeaua Dacia pentru lansarea Noului Duster

0
585

Porți Deschise în rețeaua Dacia pentru lansarea Noului Duster În perioada 8 – 10 decembrie, showroom-urile Dacia din România îi așteaptă pe toți cei care doresc să descopere Noul Duster. Timp de trei zile, cei interesați vor avea posibilitatea de a testa noul model și de a afla detalii despre oferta completă de servicii asociate (finanțare și post vânzare).

„In Baia  Mare prin AUTO BECORO SRL, Bulevardul Independentei nr.32, tel 0262-218.023 si in Sat Tisa nr 383/B, Comuna Bocicoiu Mare tel 0262-348.841”

Pe lângă activitățile propuse publicului de fiecare agent autorizat Dacia, vizitatorii vor putea participa la campania specială organizată cu această ocazie și vor avea astfel șansa de a câștiga marele premiu – Noul Duster, în versiunea sa cea mai echipată, cu motorizarea diesel 1.5 dCi de 110 CP și tracțiune integrală.

Cardurile de înscriere în campanie vor fi distribuite atât în showroom-urile Dacia, cât și în mall-urile selectate pentru activări și împreună cu publicațiile Ziarul Financiar și Gazeta Sporturilor.

 

Regulamentul campaniei, care cuprinde detalii despre desfășurarea acesteia și despre modul de desemnare a câștigătorului, poate fi consultat pe site-ul https://promotii.dacia.ro/

 

Programul „Porţilor Deschise” este următorul:

 

Vineri, 8 decembrie:                       09:00 – 19:00

Sâmbătă, 9 decembrie:                  09:00 – 19:00

Duminică, 10 decembrie:              09:00 – 15:00

 

Contact presă:

dacia.press@daciagroup.com

www.gruprenault.ro

www.dacia.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.