Ponta la Roman: Elena Udrea ne-a ajutat să dăm jos Guvernul PDL. Mă bazez pe doamna să scăpăm și de Băsescu!

0
109

Victor Ponta le-a mulțumit sâmbătă romașcanilor pentru primirea pe care i-au făcut-o, dar i-a avertizat „să aibă mare grijă că alții vor să-i ardă”, explicând că Elena Udrea are un merit pentru faptul că USL a reușit să dea jos guvernarea PDL și că „se bazează pe ea să-l dea jos și pe Băsescu”, relatează NewsIn.
”Vă mulțumesc pentru primirea călduroasă pe care mi-ați făcut-o, să aveți mare grijă că alții vor să vă ardă”, le-a spus Ponta romașcanilor prezenți la mitingul de la Roman.
Ponta a mai spus că ”a văzut că sunt fete frumoase la Roman, au femei frumoase care au mers la București și le-au făcut cinste romașcanilor” și ”nu cred că au nevoie de altcineva”.
”Într-un fel, vă rog să mă credeți, Elena Udrea ne-a ajutat foarte mult. Dacă nu era dna Udrea, mult mai greu dădeam jos Guvernul PDL, dacă nu era dna Udrea poate nu câștigam la alegerile locale și eu mă bazez pe dna Udrea să-l dăm jos și pe Băsescu”, a mai susținul premierul la mitingul de la Roman.
De asemenea, acesta a mai spus că ”cei care furat, cei care le-au furat banii trebuie să răspundă” și i-a îndemnat pe romașcani să fie alături de USL pe 9 decembrie
”Dna Udrea a venit la Roman, la mine la Tg. Jiu a venit Dan Diaconescu. Ce îmi e Udrea, ce îmi e Dan Diaconescu? Acolo i-a trimis dl Băsescu. Pe mine mă interesează viitorul Romanului, al Neamțului, al Moldovei, sunt convins că împreună vom face o Moldovă mai puternică, o Românie mai puternică și vă mai rog încă o dată să-l votați pe Crin Antonescu președintele României”.
Pe parcursul discursurilor liderilor USL, romașcanii prezenți la miting au huiduit ori de câte ori au auzit numele Elenei Udrea, dar și al președintelui Traian Băsescu.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.