POMPIERII ÎN ACȚIUNE – Alte 8 incendii de vegetație au izbucnit în ultimele 24 de ore în Maramureș

2
202
Sursă foto: Bihon

POMPIERII ÎN ACȚIUNE  Pompierii maramureșeni, alaturi de pompierii voluntari, au intervenit în ultimele 24 de ore pentru lichidarea a mai multor incendii de vegetație uscată. În total au ars circa 14 hectare de vegetație în localitățile: Baia Mare, Tăuții de Sus, Valea Chioarului, Buteasa, Răzoare și Sighetu Marmației.

Militarii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au asigurat măsurile P.S.I. în urma producerii unui accident rutier în Satulung.

Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș a intervenit în Dobricu Lăpușului, unde un adăpost de animale a luat foc. Flăcările au distrus circa 50 de metri pătrați de acoperiș din lemn și circa 3 tone de fân.

Având în vedere incendiile de vegetație uscată  din această săptămână, pompierii îi sfătuiesc pe cetățeni să țină cont de măsurile de prevenire, care trebuie respectate atunci când se lucrează cu foc deschis:

 

  • nu se va lucra cu focul în condiții meteo de vânt;
  • focul va fi supravegheat în permanență;
  • nu se va face foc în apropierea pădurilor, caselor, șurilor, depozitelor de cereale sau de animale.

 

 

Informații furnizate de ISU Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Care pompieri în tautii de sus doi?, am fost noi sătenii vreo 10 au fost doar pădurarul și vice primarul din Baia Sprie iar pompieri doi la număr eu spun sa nu vorbiți atât timp cât nu stiti

    • Analfabet functional esti, ca nu pricepi ce citesti, scoala nu ai, ca nu stii sa scrii, dar musai sa te bagi in seama. N-ajunge ca esti prost, mai si claxonezi. In articol e vorba de 8 incendii in tot judetul, nu doar de cel din Tauti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.