ACTUALIZARE/ POLIȚIȘTII, ÎN ALERTĂ – Copil de 9 ani din Baia Mare, dispărut

0
1689

POLIȚIȘTII, ÎN ALERTĂ Poliţiştii maramureşeni caută un minor care, la data de 09 iulie a.c., a plecat de la domiciliu, de pe strada Rapsodiei din Baia Mare, şi până în prezent nu s-a întors.

Minorul se numeşte IUHASZ ANDREI-PETRE, este în vârstă de 9 ani şi are următoarele semnalmente: 1, 40 m înălţime, constituţie slabă, păr şaten, ochi căprui. Nu are semne particulare.

La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu un tricou de culoare albă, pantaloni de trening de culoare negru cu roșu și în picioare avea o pereche de teniși de culoare albastră.

Persoanele ce pot oferi informaţii ce pot conduce la depistarea acestuia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, sau să apeleze 112.

 

Actualizare:

 

Băiețelul dispărut ieri, în jurul orei 17:00, de la locuința sa de pe strada Rapsodiei din Baia Mare a fost găsit în urmă cu puțin timp. Acesta a fost predat de către polițiști părinților lui. Mulțumim tuturor celor care s-au implicat și au distribuit știrea pentru ca informația să ajungă cât mai departe!

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.