POLITIA – Trei soferi au ramas pietoni pentru depasirea limitei de viteza. Vezi unde vor fi politistii de Anul Nou

0
88

Respectaţi limita de viteză! Aceasta este una dintre recomandările poliţiştilor rutieri care, pentru a preveni producerea de accidente de circulaţie cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză, au desfăşurat ieri o acţiune. Astfel, poliţiştii din Seini au acţionat pe DE 58, Seini – Săbişa şi DJ 109 I, Seini – Viile Apei. Ei au constatat 15 contravenţii care au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de peste 4500 lei. De asemenea, au fost ridicate în vederea suspendării 3 permise de conducere.

Reamintim conducătorilor auto că nerespectarea regimului legal de viteză este una dintre principalele cauze ale producerii de accidente de circulaţie soldate cu consecinţe deosebit de grave. De aceea, îi sfătuim să conducă prudent, să manifeste atenţie sporită la ce se întâmplă în trafic şi să adapteze viteza la condiţiile meteo – rutiere pentru a nu pune în pericol viaţa sau integritatea  corporală atât a lor cât şi a celorlalţi participanţi la trafic. Poliţiştii maramureşeni sunt la datorie şi în perioada 29 decembrie 2012 – 02 ianuarie 2013, astfel încât cetăţenii să se bucure în linişte de sărbătoarea Anului Nou.

Poliţiştii maramureseni vor fi zilnic la datorie şi în continuare, astfel încât maramureşenii să petreacă şi Anul Nou în condiţii de siguranţă. Din totalul poliţiştilor care vor acţiona în perioada 29 decembrie 2012 – 2 ianuarie 2013, 89 sunt poliţişti de ordine publică, 30 poliţişti de la rutieră şi 25 de la celelalte structuri, respectiv: poliţia transporturi, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, arme, explozivi şi substanţe periculoase, şi luptători de intervenţie rapidă. Recomandăm cetăţenilor să adopte şi în această perioadă o conduită corectă astfel încât să ne bucurăm cu toţii în linişte de sărbătoarea Anului Nou. În caz de nevoie, nu ezitaţi să apelaţi numărul de urgenţă 112.

Poliţiştii maramureşeni vă urează tuturor un An Nou Fericit!

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.