POLITIA RUTIERA – Sase soferi au ramas pietoni dupa ce nu au acordat prioritate pe zebra pietonilor

0
114

În data de 25 aprilie, poliţiştii Serviciului Rutier au desfăşurat o acţiune privind verificarea modului în care conducătorii auto acordă prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversare prin locuri special amenajate. Au fost aplicate 21 de sancţiuni cu amenzi de 2.600 lei. Poliţiştii au reţinut şi şase permise de conducere pentru nerespectarea indicatoarelor şi marcajelor pietonale.

Infracţiuni la regimul circulaţiei in Poienile de Sub Munte

Ieri, 25 aprilie, ora 15, 00, pe raza localităţii Poienile de sub Munte a fost oprit în trafic, Andrei B., de 20 de ani, cu domiciliul în aceeaşi comună. Acesta conducea un autoturism care avea numere provizorii de înmatriculare. La verificările efectuate de către poliţişti, aceştia au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere de nicio categorie. De asemenea, autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului pe care-l conducea nu mai era valabilă, încă din luna noiembrie a anului 2011 şi nu doar atât, numerele de înmatriculare fuseseră atribuite unui alt autovehicul. Astfel, tânărul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, punere in circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi cu număr fals de înmatriculare.

Cu masina neinmatriculata si cu numar fals

Tot ieri, seara în jurul orei 19, 30, pe raza localităţii Tg. Lăpuş a fost identificat în trafic la volanul unui autoturism de teren, Ioan H., de 54 de ani, din Tg. Lăpuş. Autoturismul avea plăcuţe de înmatriculare de Cluj dar la verificările efectuate de către poliţişti s-a constatat că numărul respectiv aparţinuse unui alt tip de autovehicul care fusese radiat din circulaţie în 2009. În cauză poliţiştii fac verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.