Politia Rutiera: ,,Educaţie rutieră – educaţie pentru viaţă”

0
253

În parcul din centrul Municipiului Sighetu Marmaţiei s-a desfăşurat, la sfârşitul săptămânii trecute, faza judeţeană a concursului naţional ,,Educaţie rutieră – educaţie pentru viaţă”. La această competiţie au participat cinci echipaje formate din elevi ai claselor IV – VIII de la şcolile din judeţ.

Concurenţii au avut de parcurs o probă teoretică şi una practică. Proba teoretică a constat în completarea unui chestionar cu 20 de întrebări pe teme rutiere iar proba practică a fost de testare a îndemânării cu bicicleta în poligon. Elevul a trebuit să parcurgă un traseu cu obstacole şi a fost simulată o situaţie din traficul rutier real respectiv un traseu prevăzut cu indicatoare rutiere, treceri pentru pietoni, intersecţii etc. pentru a se verifica dacă elevul cunoaşte şi respectă regulile de circulaţie cu bicicleta

Pe primul loc s-a clasat echipajul Şcolii ,,George Coşbuc” din Sighetu Marmaţiei, îndrumător profesor Nelu Miel, echipaj care ne va reprezenta la faza naţională a concursului ce va avea loc în luna iulie la Slatina.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.