POLITIA IN ACTIUNE – Un barbat din Rona de Sus s-a racordat ilegal la reteaua de curent electric

0
94

La Secţia de poliţie rurală Sighet Marmaţiei s-a primit o sesizare de furt de energie electrică, pe raza comunei Rona de Sus. Astfel, la un imobil, proprietarul Gheorghe S., de 48 de ani, s-a racordat ilegal la reţeaua electrică de distribuţie. La faţa locului poliţiştii au găsit  un conductor din cupru, de o lungime de70 m care alimenta cu energie electrica o locuinţă şi o anexă. În cauză continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt de energie electrică, urmând ca specialiştii în domeniu să stabilească valoarea prejudiciului.

Un tânăr a abuzat de încrederea prietenului său şi şi-a însuşit un bun al acestuia

Ieri, Poliţia municipiului Baia Mare a fost sesizată despre o faptă care a avut loc în data de 5 august. În seara zilei de duminică, Aurelian P., de 27 de ani, se afla cu un amic, Ionuţ H., de 25 de ani, într-un bar din cartierul Firiza. Ionuţ i-a cerut lui Aurelian să-i arate lanţul de aur pe care-l purta la gât, pentru a-l vedea mai aproape dar după ce  a intrat în posesia lui, a refuzat să-l înapoieze proprietarului. Valoarea prejudiciului declarat este de 1.200 lei. Faţă de Ionuţ H. poliţiştii efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere.

Acţiune în zona târgului din Bogdan Vodă

Poliţiştii secţiei rurale Bogdan Vodă au efectuat ieri, 06 august, împreună cu poliţişti din cadrul Politiei oraşului Dragomireşti şi efective ale Secţiei de Jandarmi Viseu de Sus, o acţiune în târgul organizat periodic în localitatea  Bogdan Vodă şi  pe  D.J. 186, în apropierea locului unde se desfăşoară târgul. Poliţiştii au aplicat în total 24 de sancţiuni contravenţionale, pentru abateri de la regimul comerţului dar şi pentru încălcarea unor norme rutiere. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 2.600 lei.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.