POLITIA IN ACTIUNE – Razii printre legume si fructe in Baia Mare. Actiuni si pe linie rutiera

0
111

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au organizat şi executat, vineri, 18 mai, o acţiune în vederea prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală pe linia comerţului ilicit cu legume şi fructe. Cu această ocazie, pe raza municipiului Baia Mare, poliţiştii au constatat şi aplicat 7 sancţiuni contravenţionalela Legeanr. 12/1990  republicată, cu amenzi în valoare de 4.000 lei. De asemenea, s-a dispus confiscarea sumei de 400 lei reprezentând contravaloarea unor mărfuri valorificate fără documente de provenienţă, precum şi a cantităţii de150 kgde legume, destinată comerţului ilegal.

 Comertul pe marginea drumului judetean 186 verificat de politisti

Duminică, 20.05.2012, Poliţiştii Secţiei rurale Bogdan – Vodă şi ai Poliţiei Oraşului Dragomireşti au organizat şi executat o acţiune pe D.J. 186. pe linia legalităţii actelor de comerţ efectuate. Pe D.J.186 C, mai precis pe raza localităţii Ieud, a fost oprit pentru control un autoturism condus de Ioan A., de 29 ani, din Vişeu de Jos. Poliţiştii au constatat că bărbatul transporta, în scopul vânzării, cantitatea de 500 pachete de ţigări (10.000 ţigarete), în valoare de 4.500 lei. Poliţiştii au ridicat marfă în vederea  cercetărilor care se efectuează faţă de cel în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Actiune rutiera la Remeti-Sarasau si Ocna Sugatag

Secţia de Poliţie Rurală Sighetu Marmaţiei a efectuat vineri, o acţiune de supraveghere şi control al traficului rutier pe zona Remeţi –Sarasău. 78 de autovehicule au fost verificate de către poliţişti, care au aplicat în total 23 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.500 lei.

Şi pe zona Ocna Şugatag, poliţiştii secţiei rurale au efectuat vineri o acţiune pe linie rutieră, cu următoarele rezultate: 80 autovehicule aflate în trafic controlate şi 20 de sancţiuni contravenţionale aplicate. Amenzile au fost în cuantum de 3.300 lei. 17 dintre aceste abateri au fost la regimul de depăşire a limitei de viteză.

Atenţie la bunurile personale de valoare!

Sâmbătă, 19.05.2012, în jurul orelor 16,00, poliţiştii au fost anunţaţi cu privire la un furt de poşetă. Astfel, o femeie din Baia Mare, se afla la cumpărături  în incinta unui magazin alimentar situat pe strada Barajului când, profitând de neatenţia sa, persoane necunoscute i-au sustras poşeta în care avea o sumă de bani, telefonul mobil şi acte personale. În scurt timp, poliţiştii le-au identificat pe suspecte, fiind vorba de două femei: Nadia V., de 26 de ani şi Niculina C., de 44 ani, ambele locuind fără forme legale  pe strada Barajului din Baia Mare. Prejudiciul, în valoare de 1.000 lei a fost recuperat în totalitate şi redat părţii vătămate iar faţă de suspecte se desfăşoară activităţi de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.