POLITIA IN ACTIUNE – Razii pe linie rutiera dar si pe linie de comert ilicit cu legume si fructe

0
143

Poliţia Borşa a executat o acţiune privind prevenirea accidentelor rutiere. Au fost verificate 65 de autovehicule şi conducători auto. Poliţiştii au aplicat în total 21 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.900 lei. S-a înregistrat şi o infracţiune, pentru conducerea unui autovehicul cu dreptul de conducere suspendat. Tot fără permis a fost depistat un conducător auto de 59 de ani,la Baia Mare, în timpul unei acţiuni de supraveghere a traficului rutier, organizată ieri de către Biroul Rutier. Poliţiştii băimăreni au mai identificat ieri în trafic, pe strada Vasile Alecsandri şi un conducător auto de 42 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Faţă de cei în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la legea circulaţiei pe drumurile publice.

Eveniment rutier uşor produs din cauza unui pieton care a traversat neregulamentar

În data de 28 martie, ora 10,00, în dreptul unui imobil de pe strada Vasile Lucaciu din municipiul Baia Mare, a avut loc un eveniment rutier cu victimă. Dorin B., de 48 ani, din Baia Mare, s-a angajat, în calitate de pieton, în traversarea străzii, prin loc nepermis şi fără să se asigure. Bărbatul a fost acroşat de un autoturism condus de către Paul T., de 25 de ani, din Baia Sprie. În urma accidentului victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul auto şi pietonul neatent au fost testaţi cu aparatul etilotest care a indicat faptul că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză se desfăşoară în continuare cercetări urmând ca la finalizare să se ia măsurile legale care se impun.

Acţiuni privind comerţul ilicit de legume şi fructe

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au organizat şi executat o acţiune în vederea prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală pe linia comerţului ilicit cu legume şi fructe. Acţiunea a avut loc pe raza municipiului Baia Mare. Cu această ocazie au fost constatate şi aplicate patru sancţiuni contravenţionalela Legeanr. 12/1990  Rep., (privind regimul comerţului) în valoare de 1.500 lei. De asemenea, s-a dispus confiscarea cantităţii de1.300 kglegume (morcovi, varză, roşii, lămâi, castraveţi, ceapă, etc.) destinate comerţului ilegal, precum şi a sumei de 100 lei, reprezentând contravaloarea unor mărfuri valorificate fără documente de provenienţă, până la venirea poliţiştilor.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.