POLIȚIA ÎN ACȚIUNE – Amenzi în sumă de aproximativ 20.000 de lei aplicate weekend

1
347

Poliţiştii maramureşeni care au acţionat la sfârşitul săptămânii trecute pentru prevenirea şi combaterea încălcării legislaţiei privind circulaţia pe drumurile publice şi desfăşurarea activităţilor de comerţ au constatat 18 infracţiuni şi 200 de contravenţii. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de aproximativ 20.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat la sfârşitul săptămânii trecute pe principalele artere de circulaţie din judeţ pentru prevenirea producerii de accidente rutiere soldate cu victime şi pentru combaterea cauzelor generatoare de astfel de evenimente. Astfel, ei au constatat 15 infracţiuni şi 191 de contravenţii la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de  16.760 de lei. Majoritatea faptelor penale au fost conducere fără permis sau sub influenţa băuturilor alcoolice. Totodată, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 19 permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare.

În pieţele agroalimentare din municipiul Baia Mare şi pe raza localităţii Groşi poliţiştii au acţionat pentru protejarea persoanelor împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Poliţiştii au legitimat 30 de persoane şi au constatat trei infracţiuni şi nouă contravenţii, ce au fost sancţionate cu amenzi în sumă de 2.760 de lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de peste 5.000 de lei.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Soferii penalizati in trafic au acum ocazia sa faca plata amenzii de circulatie online, aceasta reprezentand o varianta mult mai rapida, mai sigura si mai usoara de a-si achita debitele catre stat. Nu trebuie decat sa completeze un formular, sa faca plata cu ajutorul cardului bancar si in 5 minute au confirmarea de plata pe email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.