PLAN DIABOLIC – O fetiţă de 12 ani din Baia Mare a vrut să își otrăvească părinţii și colegii și a turnat glicerină pe tortul de ziua ei

0
4327
http://observator.tv/

PLAN DIABOLIC O fetiță în vârstă de 12 ani, din Baia Mare, a vrut să își otrăvească părinții și colegii chiar de ziua ei. Fata a turnat glicerină pe tort și pe prăjituri.

 

Fetiţa era în clasa a VI-a la Școala Generală „Lucian Blaga” din Baia Mare. Era supărată că părinții nu o lăsau să facă sport și să se transfere la Liceul cu Program Sportiv din oraș.

Şi-a făcut un plan diabolic pentru a se răzbuna pentru această interdicție și l-a pus în aplicare chiar de ziua ei, scrie Observator.

Fetița a găsit în casă o sticlă de glicerină boraxată și a turnat substanța pe tort și pe prăjiturile ce urmau să fie servite colegilor săi. A crezut că glicerina este otravă și le va face rău invitaților.

Un coleg a văzut-o în timp ce stropea tortul și prăjiturile. I-a anunțat pe profesori și pe părinți, iar copila a fost luată la întrebări. Așa au aflat că fetița a vrut să îi otrăvească.

În cele din urmă, părinții au transferat-o pe copilă la Liceul cu Program Sportiv.

Glicerina boraxată este o soluție pentru uz extern, recomandată ca dezinfectant bucal pentru tratamentul aftelor.

Substanța se utilizează ca antimicrobian și antimicotic, eliminând bacteriile cauzatoare de afte bucale.

Drept urmare, glicerina turnată pe tort nu le-a pus invitaților sănătatea în pericol.

Info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.