PIERDERE – Doliu la Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș

4
11747

PIERDERE Ziua de 04 ianuarie 2017 va rămâne o zi tristă în memoria polițiștilor maramureșeni.  Unul dintre cei mai apreciați polițiști, agentul șef principal Nistor Gheorghe, în vârstă de 48 de ani, a fost găsit decedat în sediul instituției unde își desfășura activitatea.

 PIERDERE Nistor Gheorghe a pus mult suflet pentru adevăr, a iubit oamenii și a avut un adevărat cult pentru dreptate. În urma lui rămâne familia îndurerată, colegii și prietenii care își vor aminti de omul exemplar, despre împlinirile și realizările sale.

Sub coordonarea procurorului se desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care acesta a decedat.

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș exprimă regretul profund și este alături de familia greu încercată.

Polițiștii maramureșeni transmit sincere condoleanțe și sunt alături de familie în speranța că Bunul Dumnezeu îi va da putere să trece peste această grea încercare.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

Te-ar mai putea interesa

Loading...

4 COMENTARII

  1. Fraţii Ştirbău din comună sunt suspectaţi a fi criminalii şefului de post. Însă acordarea etajului de, fapt mansarda Primăriei ca post de poliţie este o măsură de comă!. Deasemeni nici un ajutor la post nici un sistem de alarmă. Sau a fost decuplat intenţionat de liniorul ajuns !

  2. Bine că postul de politie a fost făcut în mansarda și jos au pus doua ghiseuri unde se iau bani acestea fiind cec-ul și finanțele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.