PIAŢA NEAGRĂ A ŢIGĂRILOR – Focuri de armă, peste 3.800 pachete țigări confiscate şi contrabandist ucrainean reţinut

0
244

PIAŢA NEAGRĂ A ŢIGĂRILOR Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat aproximativ peste 3.800 pachete țigări, în valoare de 45.300 lei.

În 17 aprilie, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației – I.T.P.F. Sighetu Marmației a fost demarată o acțiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu țigări.

În jurul orei 22.30, un echipaj al poliției de frontieră aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu a observat în apropierea frontierei de stat trei persoane care transportau către interiorul țării colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea celor în cauză efectuând somațiile legale prin voce, moment în care bărbații au abandonat coletele și s-au dispersat către teritoriul statului vecin.

Pe timpul acțiunii, s-a tras un foc de avertisment în plan vertical cu respectarea prevederilor legale. A fost reținută o persoană, cetățean ucrainean, Anatoli A., în vârstă de 20 de ani.

Imediat au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin despre eveniment, iar la fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a descoperit opt colete care conțineau țigări.

Bărbatul împreună cu țigările au fost duşi la sediul sectorului pentru continuarea cercetărilor.

În urma inventarierii produselor au rezultat 3.870 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 45.300 lei, cantitate care a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat, iar la final vor fi luate toate măsurile legale ce se impun.

Informaţii furnizate de ITPF Sighetu Marmaţiei

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.