Petrecere de pomina la Nunta de Aur pentru 138 de cupluri din Baia Mare (VIDEO)

0
636
138 de cupluri din Baia Mare au petrecut astazi „Nunta de Aur”, prilej cu care si-au declarat inca odata iubire eterna. Dupa 50 de ani de casnicie inca se iubesc ca in prima zi.
Avea doar 18 ani cind a fost ceruta in casatorie. Mai mare cu 3 ani, sotul ei, o priveste si acum cu aceeasi dragoste chiar daca traiesc impreuna de 61 de ani. Nu i-au ocolit necazurile insa au trecut cu bine peste toate. Doi dintre copii au plecat la ceruri si au ramas doar cu doi care le-au daruit patru nepoti, trei baieti si o fata. Nu se dau batuti si nu regreta nicio zi pe care au petrecut-o unul alaturi de celalalt. Este vorba despre Maria si Ioan Simion.

Cele 138 de cupluri care si-au aniversat astazi 50 de ani de casnicie au inchinat o cupa de sampanie si au avut parte de multe surprize. Toate acestea pe langa felicitarile primite din partea primarului municipiului Baia Mare, Catalin Chereches dar si a PS Iustin Sigheteanu. Fiecare cuplu a primit, pe linga un meniu, un buchet de flori, un pahar de sampanie, tort, si cite 300 de lei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.