PETRECERE CU PERIPEŢII – O sală de nunţi a ars din cauza unui ventilator care a făcut scurt

0
247
foto opinia timisoarei

PETRECERE CU PERIPEŢII În dimineața zilei de duminică, 28 mai, o sală de nunți din Năsăud a fost distrusă de un incendiu, produs din cauza unui ventilator.

Cu puțin timp în urmă avusese loc o nuntă. Angajații sălii ar fi lăsat un ventilator pornit, pentru a se aerisi sala, iar acesta a făcut scurtcircuit și a provocat un incendiu, scrie Bistriţeanul.

Secția de Pompieri Năsăud a intervenit în această dimineață cu trei echipaje, două de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD, pentru lichidarea unui incendiu din localitatea Năsăud.

Intervenția a durat aproximativ o oră. În momentul producerii incendiului nu se afla nicio persoană în interior.

Incendiul se manifesta în sala restaurantului de la etajul 1. Au fost salvate parterul și acoperișul, precum și două case de locuit care se aflau în apropiere.

În urma incendiului au ars 40 de metri pătrați de tavan, 20 de metri pătrați de perete, întreaga sală de 150 de metri pătrați a fost degradată din cauza fumului, iar mesele și scaunele au fost distruse.

Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric la un ventilator lăsat sub tensiune”, a declarat pentru presa locală Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

sursa info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.