ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR – Aproape 350 de sancţiuni aplicate de poliţişti maramureşeni

0
134

ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR Pentru siguranţa cetăţenilor, în perioada sărbătorilor pascale poliţiştii maramureşeni au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor nedorite şi pentru fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier.

În urma activităților desfășurate poliţiştii au aplicat aproape 350 de sancţiuni contravenţionale.

În perioada 14-17 aprilie polițiștii maramureşeni au desfășurat 50 de acțiuni și controale, intervenind la 230 de evenimente pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică sesizate prin SNUAU 112.

Polițiștii au intervenit și au aplicat 345 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 85 la Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice şi 10 la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Cele mai multe sancţiuni, respectiv 239, au fost aplicate la O.U.G. nr. 195/2002 în urma acțiunilor pentru prevenirea accidentelor rutiere și salvarea de vieți.

Valoarea sancţiunilor aplicate a fost de peste 132.000 de lei.

Ca măsuri complementare au fost reținute 24 de permise de conducere, cele mai multe pentru consum de alcool și pentru viteză.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.