PERICOL ÎN TRAFIC – Caii se plimbă în voie pe bulevardele din Baia Mare

4
1218

PERICOL ÎN TRAFIC Imagini de-a dreptul surprinzătoare surprinse pe străzile din Baia Mare. Un cetățean a surprins momentul în care o adevărată herghelie a luat la pași bulevardul Decebal din oraș, în zona Meda.

Loading...

Un număr mare de cai a pus stâpânire atât pe trotuare cât și pe stradă, plimbându-se printre mașinile care stăteau la semafor și punând în pericol traficul.

Nu se știe deocamdată de unde au apărut caii. Martorii susțin că nu au văzut nici o persoană care să însoțească animalele care se plimbau în voie.

Vom reveni cu amănunte.

ActualMM

Sursă foto: Peter Hadobas

4 COMENTARII

  1. Haideti pe strada Branduselor, zona Metro, sa vedeti zilnic cai, carute, balega etc. Cine a zis ca au disparut din Baia Mare? nici vorba!

  2. Sunt ai primarului, fac parte din noua grădina zoologica deschisă pe un amplasament mult mai mare, se mai pot vedea si căței de giratoriu, solobani de canalizare, țânțari Kake.Acesta este un pamflet foarte apropiat de realitate.

  3. Domnule primar, promisiuni: camere video in oras,situatia persoanelor fara domiciliu zona Meda noi locatari,nerezolvate,caii,carutele un normal in trafic Cei care raspund de ordinea publica sunt prezenti unde nu este cazul. Baia Mare incepe sa se duca pe apa Sasarului .Am crezut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.