PERFORMERĂ – O poliţistă maramureşeancă, la etapa finală a Campionatului de tenis de masă al MAI

8
5892

Agent de poliţie Violeta Bella, din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Groşi, s-a clasat pe locul I la faza zonală de tenis de masă desfăşurată la Cluj-Napoca. Ea va participa astfel la etapa finală a Campionatului de tenis de masă organizat de Ministerul Afacerilor Interne în perioada 4-9 aprilie la Bistrița Năsăud.

Loading...

Violeta Bell se dovedeşte a fi o performeră la mai multe sporturi. Ea s-a remarcat şi la finala Campionatului de Unifight al M.A.I. organizată în anul 2014 la Bacău, când după ce a parcurs o pistă cu obstacole în lungime totală de 60 m, urmată apoi de luptă liberă în ring folosind tehnici şi procedee de lovire, proiectare şi luptă la sol, a obţinut medalia de aur la stilul full, locul III la stilul light şi medalia de bronz la categoria sub 60 kg. În acelaşi an a reuşit performanţa de a obţine locul II şi medalia de argint la categoria -60 kg la etapa finală a Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne. Poliţista va concura cu reprezentantele din judeţele Argeş, Botoşani şi Vrancea.

Picture2

Picture3

8 COMENTARII

  1. Bravo Raul,ai zis lucrurilor pe nume!!!Ce va deranjeaza adevarul???Domnisoara e la fel de buna la „rosu-negru” precum e la sport.Tine-o tot asa Pansi

  2. Felicitari Raul ca ai zis lucrurilor pe nume….Nu e baiatul de vina ca fata talentata e la fel de buna la „rosu-negru” precum e la sport!!!Bravo Pansi, tine-o tot asa!!

  3. Bravo Pansi!! Pentru cei cu pacanelele sa mai megeti dracului ca nu are nici o legatura supa cu prefectura…. sa vorbiti cand o sa fiti buni la ceva!!!!

  4. Nimeni nu a contestat capacitatile sale sportive, dar nici nu stiam ca trebuie sa hiperbolizam un asemenea „model umanitar”.Imi cer scuze ca mi-am dat cu parerea (stiam ca e o tara democratica,unde si criticile au locul lor)..Ce sa zic Pacanelele la putere!!!

  5. Este un exemplu doamna politista de l-a grosi bravo… In rest pentru ceilalti care vreau raul ciocu mic si luati exemplu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.