PERFORMANȚĂ INCREDIBILĂ LA JOCURILE MONDIALE UNITE – Patru medalii de bronz pentru băimărenii de la Electro Sistem. La olimpiadă au participat peste 10.000 de concurenți din întreaga lume

0
161

JOCURILE MONDIALE UNITE   În perioada 21-24 iunie 2018 în localitatea Klagenfurt din Austria s-a desfășurat o nouă ediție a Jocurilor Mondiale Unite, o mini olimpiadă dedicată tinerilor din întreaga lume. În acest an peste 10.000 de concurenți s-au întrecut în cele 13 discipline sportive prezente pe tabloul competiției, una dintre ele fiind orientarea sportivă. Întrecerile de orientare s-au desfășurat atât în proba individuală (prin cumularea rezultatelor obținute de concurenți în 2 etape de concurs) cât și în proba de ștafetă mixtă, unde ștafetele au fost alcătuite din 2 băieți și 2 fete ce reprezintă același club.

Clubul sportiv Știința Electro Sistem Baia Mare s-a deplasat la aceste frumoase întreceri cu un lot de 10 sportivi, toți foarte bine pregătiți și cu dorința mărturisită de a face o figură frumoasă la această competiție.

În urma celor 3 zile de întreceri, în clasamentul pe cluburi, care s-a alcătuit pe baza punctajelor acordate concurenților în funcție de locurile obținute, CS Știința Electro Sistem Baia Mare a obținut un binemeritat loc 2, la mică diferență de puncte de reprezentanții țării gazdă și înaintea reprezentanților Sloveniei. Toți componenții și-au adus aportul la obținerea acestui loc pe podium, deoarece ei au reușit să urce de 4 ori pe a treia treaptă a podiumului de premiere, dar au reușit să puncteze foarte bine și cei ce s-au clasat în imediata vecinătate a podiumului.

Cele 4 medalii de bronz au fost obținute de:

  • Crișan Ionuț la M18
  • Roman Alexandra la F16
  • Tecă Alina la F18
  • Catană Alexandru, Tecă Alina, Crișan Ionuț și Roman Alexandra la Ștafetă Mixtă categoria 18 ani.

La punctajul echipei și-au mai adus contribuția Vadean Cătălin, Sabou Tania, Manu Andreea, Kotai Alexandro, Hreniuc David și Strâmbu Luca.

Pentru componenții clubului Știința Electro Sistem Baia Mare urmează o mică perioadă de refacere după care vor începe pregătirile pentru importantele competiții ce se vor desfășura în toamnă, respectiv Campionatele Naționale Individuale și de Ștafetă de la Alba Iulia precum și Campionatul European de Sud Est din Slovenia.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.