PERCHEZIȚII ÎN BAIA MARE – Doi băimăreni, suspectați că ar fi dat mai multe spargeri de locuințe în Maramureș și Satu Mare. Polițiștii i-au arestat preventiv

0
1323

PERCHEZIȚII BAIA MARE  Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au desfăşurat cercetări în urma cărora au reuşit să identifice două persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuinţă pe raza judeţelor Maramureş şi Satu Mare.

Loading...

Este vorba despre doi băimăreni, de 34 şi 35 de ani. Aceştia, în octombrie, ar fi pătruns în patru locuinţe din Baia Mare şi Satu Mare. De aici ar fi sustras bani, bijuterii şi alte bunuri. Valoarea totală a prejudiciului reclamat de părţile vătămate depăşeşte 50.000 de lei.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a celor doi bănuiţi, poliţiştii au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară. În urma lor a fost indisponibilizată suma de 10.000 de lei şi 1.560 euro, precum şi mai multe bijuterii.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi furt calificat şi pentru a se stabili dacă bunurile identificate provin din săvârşirea faptelor.

La activităţile de cercetare şi documentare efectuate au colaborat poliţişti de investigaţii criminale din Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Baia Sprie şi Satu Mare.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti şi au fost prezentaţi Judecătoriei Baia Mare. Aceasta a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Informații furnizate de IPJ Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.